вторник, 22 юли 2014 г.

За съборените къщи и циганите

Вече втори ден в Стара Загора се събарят незаконни цигански къщи в един от най-чистите "еко" квартали - "Борова гора". Успешно са разрушени 55 незаконни дву-три-етажни постройки на нахалниците.

Еми време беше!
От колко време слушаме политик след политик да ни убеждава, че ще има справедливост. Или пък, че малцинствата имат права. Имат, ама само когато на вас ви потрябват - обикновено около избори... Какви права има човек, който не може да си напише името на 40 години, който никога в живота си не е работил или учил?

Преди няколко дни в мрежата се появи един интересен разказ с гръмкото име "Български копелета", който противно на очакваното не  разказваше окаяната съдба на изоставени българчета. О, не, авторът на това "нещо" беше избрал за главни герои шайка спинозни циганчета на възраст 13-14-15 години, някои от които бременни, но намиращи пари за някоя друга "дръпка" и "черта".
Помня много добре думите на автора : " И макар че са циганчета, никой не заслужава на 10 години да бъде серопозитивен, нито да умре на улицата като куче. Мръсно и гладно куче." ...

Стига сте ги жалвали тия цигани бе! Стига се ги помазвали и опрощавали! Не стига, че се подиграват с България, не стига, че ни крадат, мамят и живеят на наш гръб, ами и накрая да седнем да ги оплакваме! Що за глупост ?
Децата им нямаше да просят по улицата, ако не ги ползваха като банкомат! Нямаше да са серопозитивни, ако не ги караха да проституират, за да изкарат пари! Кой нормален родител ражда дете (деца) с финансова цел? Какъв човек е това ?

При събарянето на къщите от тях са изнесени техники като перални, плазми, хладилници и какво ли още не, за които едно българско семейство може само да мечтае. Самите постройки са поне на стойност 5 000 лв, като материалите за тях са по "последна мода". При запитване " Е с какво живеете, от къде имате тези неща ?" циганите започват да псуват на някакъв развален език и да замерят с тухли българите. Хора ли ? На мен повече ми приличат на животни....

Събаряй им къщите, кмете! На българите ни писна циганите да са галеници на съдбата! Писна ни да им плащаме тока и водата, да им издържаме децата, и да си броим стотинките, за да живеят те като ЦАРЕ! Законите са за всички! Ако аз нямам право да ида и да си построя една къщичка пред Общината, то и те нямат!

И не, не съм нацистка/расистка/шовинистка....
Аз просто съм българка. И ми писна цял свят да смята народа ми за равен с циганите. Нито сме необразовани, нито сме дори малко подобни на оная "сган" ширнала се из страната....
Ами култовото" реалити предаване "Валя и Моро превземат света"... ?
Ето ги пак тия нагли цигани, плъзнаха навсякъде! Сега ми били завладявали и света, да сеят напред-назад простотията си! Да те е срам да кажеш, че си българин пред "Европата"....


Аз съм просто българка.
И с удоволствие ще ви бутна незаконните къщи.