неделя, 12 април 2015 г.

Зад тъмните стъкла за БМВ-то

Когато първо видите Мая ще ви е трудно да повярвате как толкова малко същество може да събере в себе си толкова много хъс и увереност. Почитателките на Отчаяни съпруги ще видят в нея Габриел Солис – красивата брюнетка с ръст на петокласник и характер на тигрица. Рядко ще видите тъжна, а усмивката й ще ви плени за секунди. Но ако не знаете как да се държите с това малко бижу може да сте сигурни, че с огнен поглед и пиперлив език ще ви постави на място. Но кой пък харесва равнодушните жени ?

Мая е отраснала във ветровитата Бяла (област Варненско), където прекарва детството си в безкрайни дни покрай морския бряг, огрявана от слънчевите лъчи. Танците са били голяма част от живота й – цели седем години е тренирала народни танци, като не веднъж се е изявявала с тях в Гърция. Типично за морските жители, Мая обича рибките – както в чинията, така и в аквариума. Мечтае един ден, когато има свой дом, една от стените да бъде превърната в гигантски аквариум, в който да плуват най-екзотичните видове декоративни рибки.
 Още от 13 годишна напуска родния дом след като я приемат в елитната Профеционална гимназия по компютърни технологии и системи, гр. Правец. Две години по-късно в същото училище се записва и по-малката й сестра – пълна нейна противоположност. В малкото градче Мая среща своята голяма любов, а приказката им продължава и до днес. Всички романтични филми на света не биха били достатъчни да сравнят с тази любовна история от реалния живот.
Като дете е мечтала да  бъде космонавт, но нито космоса, нито компютрите могат да изместят голямата страст на моята колежка - в 12 клас тя решава, че иска да се занимава с PR и журналистика. И така година по-късно, с драстично скъсена коса и уверена усмивка тя пристъпва в университета.

Подобно на другите момичета Мая се увлича по дрехи, обувки и козметика. С лекота и изящество носи най-високите токчета, който сте виждали, сякаш е обула удобните си пухкави пантофки. Това, което я отличава от масата, е любовта й към колите с марка БМВ. Страстта й по германските коли се простира от предпазителя на новия й Iphone до сърцето й. Може да видите сладкото миньонче на много от сбирките и съборите на феновете този бранд, заменила елегантната рокля с тениска на германската марка. Един от любимите й музеи е именно музеят на BMW, където може да се наслаждава на мощните автомобили цял ден.
 Никога няма да остане раднодушна при вида на лъскаво BMW X6, а една от най-съкровенните й мечти е да има този специален модел в гаража си. Тя далеч не е момичето, което ще иска я повозите в колата си, а ще грабне ключовете от ръката ви и смело и уверено ще подкара огромния джип.


Да си приятел с едно такова малко дяволче никога не е скучно. Огненият й характер винаги я подтиква да направи нещо ново, да посети нова град или държава, или да поеме на ново приключение. Характера й обаче, определено не е за всеки. Колежките й шеговито я наричат „малкото зло” – защото макар с малките си рамери и силите на навородено котенце, Мая е непримирима. Рядко ще остави някой да наранява нея или приятелите й, и винаги ще знае как да излезе от ситуацията като победителка. А и кой ли би посмял повторно да спори, пред елегантния вид и лъчезарната усмивка на това огнено и упорито дребосъче?