неделя, 17 май 2015 г.

Before I leave

Не бях писала отдавна. И не защото не мога или не искам, а защото да пишеш добре определено не значи да можеш да прочетеш на глас написаното пред хората, за които си писал.

Това съвсем не е писмо за довиждане.
Това са думите, които съм искала да кажа, но не съм била достатъчно смела. Защото да обичаш те правило слаб... или поне така казват по филмите. И ето, че днес ще декларирам своята слабост черно на бяло.

.....

Stelle -  Колко хора могат да се похвалят, че най-добрата им приятелка от детската градина е най-добрата им приятелка и в момента ? Благодаря ти за всички sleepover-и, за всички пъти в които сме гледали Cinderella story (и някакси съдбата ме прати точно в New Jersey), за многото истории сме изписали и изживели за  съскащите капучинота, за прочетените книги, за фотосесиите, за нощните разходки, за лепящите бележчици, за меденките, за изгорялото брауни, за нескопосаната торта с лимонов крем, за "кокошчиците", за [AA], за всичкте сватбени речи, за приказките, с които ме приспиваше, за телефонните разговори, за гривничките от феста и за всяко невероятно лято... <3 Благодаря ти, че винаги беше до мен, през каквито и цветове на косата да минавах! :D Никога не разбрах, защо от всички в детската градина избра точно най-завеяното момиченце ( и му позволи да е АРИЕЛ за един ден)  за своя приятелка, но аз никога не бих спряла да те избирам!

Душии <3 - защото Слънчев бряг щеше да е нищо без теб... Защото сме пили много, защото сме се смяли много, много се притеснявали и сме плакали! Защото дори да сме се карали, винаги се връщаме към онова приятелство от 9ти клас, когато единствените ни грижи бяха контролните по история и госпожата по френски! Защото искам да си до мен винаги и винаги бих дошла, когато ти потрябвам... Пък и защото сме адските топ и джунгла! :D

Biptch - ... you saw that coming right ? I write this in english cause... who are we fooling, this is how we do. Glad to have you in my life, drunkie! You got that jersey shore t-shirt, just so you know. Thanks for the tough love and the harsh truth you never fail to deliver! Open the tequila - we are getting wasted one more time!

Александър (Сашееееее) - макар и сега да не излизаме много, знам, че ако ти звънна, ще вдигнеш и ще говориш с мен, докато сълзите не пресъхнат и не се успокоя напълно. Знам, че ще си там, когато е най-тъмно, за до осветиш мрака със запалка. Защото знам колко беше трудно, и знам, как никога не оставяш приятелите си в беда. Защото Америка е само още една причина да се видим и да поговорим надълго и нашироко.... !

На двете ми съквартирантки - знам, че никога не съм била съвършената съквартирантка, че съм оставяла разхвърляно, и че не умея да готвя, че си прибирам късно и че цъкам лига прекалено много... но пък и знам, че когато се прибера в стаята винаги ухае вкусно, че винаги има с кого да поговоря, ако ми е тежко и кой да се погрижи за мен като съм болна. Защото дори да не можеш да си избираш съквартирантките, някой друг го е направил перфектно вместо мен.. :)

На любимите ми колежки - момичета, вие идвате с мен!! Защото и чужбина има нужда от великолепната шесторка ;)


....

И тук следват един параграф и един човек, за когото не мога и не мога да спра да мисля... Един параграф и един човек толкова близки до мен, че ми се струва дори неподходящо да го споделя в социалната мрежа. Защото най-хубавите неща са най-пазени и най-желани, а аз моето не искам да си го давам на никого... Защото си е само мое, защото ме прави щастлива, а щастието е нещо, което откриваш все по-рядко в живота, и все някой се опитва да ти го отнеме. Затова този параграф е само за теб, думите ми и мислите ми са само за теб и никой друг освен теб не заслужава да ги прочете.

Когато решиш, че искаш да прочетеш този параграф... Аз вече съм го написала и те чака <3

....




Разбираш кой наистина държи на теб. когато заминаваш за по-дълго и когато времето за срещи и разходки е критично намаляло.. Защото ако наистина беше важен и значим за някого, той щеше да направи всичко, за да те види поне за малко... Както някой беше казал.. Ако някой те иска в живота си, той сам ще ти направи място в него, ако ли не - няма смисъл да се бориш :)






Oh the irony...
You seek love, and when you finally have it in your life, you have to leave.
So please wait for me.
Cause I'll be back for you.